Kategorier
agil organisation

Cyber Pulse Board

Parmatur Cyber Pulse Board på en laptop – app.flatfrog.com

Parmatur Puls är byggd för att öka interaktionen mellan människor och därmed skapa en agil beslutsprocess i företaget. I första hand sker denna interaktion vid pulsmöten i ett pulsrum där deltagarna står framför sina pulstavlor. Men det är ganska vanligt att team arbetar från flera olika utvecklingskontor eller att teammedlemmar arbetar hemifrån. Hittills har lösningen för att ansluta olika platser varit att använda en webbkamera. Det fungerar bra. Men personer på distans har svårt att verkligen hänga med och kunna bidra.

Nu finns det en lösning för att köra pulsmöten med deltagare på distans. Vi kallar det Cyber Pulse Board och den bygger på teknik från FlatFrog.

Du använder en interaktiv tavla i ditt pulsrum för projekt, uppdrag och beslutsgrupper där inte alla medlemmar kan arbeta på samma plats.

Om du vill ansluta två utvecklingskontor installerar du två interaktiva tavlor, en på varje plats. Om du vill gå med i ett pulsmöte hemifrån eller när du reser ansluter du via din dator.

I båda fallen kan du lägga till och flytta post-it lappar. På de interaktiva tavlan använder du fingrarna. På din dator använder du musen. Du kan också lägga till viktiga dokument, till exempel projektmål och synkroniseringsplan.

Aktivitetsplan som delas via Google Docs.

I Puls är vårt system för spårning av aktiviteter, problem och beslut både enkelt och kraftfullt. Med en Cyber Pulse Board kan du skriva direkt på den interaktiva tavlan, men det är mycket lättare att göra det på en PC och sedan dela dokumenten, t.ex. med Google Docs eller Share Point.

Beslutslog som delas via Google Docs.

Cyber Pulse Board kan utökas med flera sidor, vilket gör det möjligt att lägga till extra dokument eller göra en snabb skiss för hand.

För att testa, skriv in app.flatfrog.com i din webbläsare.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s