Hantering av personuppgifter

Hemsidan

Parmatur.se är en hemsida som ger information om Parmaturs produkter och tjänster. Det finns möjlighet att skriva kommentarer till de inlägg vi gör på bloggen. Vill du prenumerera på inlägg kan du anmäla dig till vår prenumerations tjänst. Det finns också ett diskussionsforum. För att skriva kommentarer eller delta på forumet krävs inloggning med via Google eller LinkedIn.

Parmatur sparar uppgifter om ip adress och besökta sidor för alla som använder hemsidan. Vi gör detta med hjälp av anonymiserade tjänster från Google, som Google Analytics.

För dig som loggar in med hjälp av sitt Google eller LinkedIn konto, sparar vi också e-post adress, profilbild och namn. Skriver du kommentarer eller inlägg kommer också de sparas. För att hålla dig inloggad använder vi kakor (cookies).

Om du önskar radera ditt konto kontaktar du oss på info@parmatur.se.

Vi använder olika IT leverantörer för att diva vår verksamhet. Dessa har då också tillgång till lagrad information. Vi använder Binero för att lagring av all information, och WordPress med Jetpack från Automattic för att driva själva hemsidan och mäta och följa användandet av tjänsten. För detta använder vi kakor (cookies).

Vi delar inte uppgifter med andra parter, än de ovan nämnda.

Böcker

När du köper böcker av oss lagrar vi ditt namn, eventuellt företag, adress och e-post. Namn och adress används för att leverera böckerna, e-post adressen för kommunikation om köpet. Dessa uppgifter sparas i enlighet med bokföringslagen.

Pulsinförande

Ett Pulsinförande är baserat på ett avtal. För att fullfölja avtalet kommer vi att behövs spara personuppgifter på kontaktpersoner. Det gäller namn, e-post adress, företagsnamn och telefonnummer.

Om du önskar radera dina uppgifter kontaktar du oss på info@parmatur.se.

Alla personuppgifter hanteras med sekretess och säljs eller lämnas aldrig vidare.

Ansvarig för personuppgifter: Jan-Erik Sebestyén, Parmatur.

Agila organisationer