Digitala Pulstavlor

I en del organisationer finns ett behov av att kunna köra pulsmöten digitalt över internet, som komplement till videomöte. Någon bra lösning för att lösa detta har inte funnits, förrän nu.

Genom att använda pekskärmar 55 tum eller större med InGlass och FlatFrog Boards har digitalt Puls gått från dröm till verklighet.

I filmen ovan visar vi möjligheterna på projekt, produkt och portfölj pulstavlan. Det går att skriva och flytta ”post-its” på liknande sätt som en whiteboard, det går skriva i mallar och det går markera med magneter.

Det vi gör på vår digitala tavla skulle kunna speglas på en digital tavla, någonstans i världen.

Det finns några småsaker som behöver justeras, och integrationen med MS Office behöver utvecklas. Men sammantaget är detta en jättesteg mot bra fungerande Cyber Pulstavlor.

I filmen ovan använder vi en Samsung 55 tums flip (det går dock inte rotera skärmen i verkligheten), kopplad till en PC med anständig prestanda och appen FlatFrog Boards från Microsoft store.

Relaterade inlägg

Iterativt arbete i större nätverk Iterativt arbete i större nätverk behöver visualisering för att kunna fungera. I produktionen används kanban, i kontorsarbete pulstavlor och pulsr...
Jennie Malker, AkzoNobel, om Åkroken Science Park https://youtu.be/jPXGaNBt4I8 I filmen sitter Jennie Malker (utvecklingschef på Akzo Nobel)  i Expancels Pulsrum och berättar om Åkroken Science Par...
Visuell beslutsstruktur Visuell beslutsstruktur är grunden i en agil nätverksorganisation. Organisationen görs visuell genom att nätverket av pulsmöten samlas i pulsrumme...

Kommentera